СЕРВИТЬОР – БАРМАН

Учебен план

“СЕРВИТЬОР – БАРМАН”  

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ

КОД 8110801

Втора степен на професионална квалификация

Наименование на предметите Теория Практика Общ брой часове
А. Модул – Теория 260 260
Материалознание на хранителните продукти. 18 18
Технологично обзавеждане на заведенията за хранене. 18 18
Сервиране и барманство  90 90
Здравословни и безопасни условия на труд. 12  

 

12

Хигиена на храненето и хранително законодателство. 12  

 

12

Икономика и отчетност на фирмата. 36  

 

36

Технология на кулинарна продукция 20 20
Чужд език 42 42
Професионална етика, естетика и психология 12 12
Б Модул – Практика 400 400
1. Практика – Сервиране и барманство 320 320
2. Практика – Технология на кулинарната продукция 16 16
Производствена практика 64 64
  Всичко А + Б 260 400 660

 

НЕКА ЗАПОЧНЕМ

ПОСТАВЕТЕ НАЧАЛОТО НА СВОЕТО
ОБУЧЕНИЕ

Вдъхновете се и изпратете своето запитване: ние ще Ви насочим по пътя към съвършенството!

ВДЪХНОВЕНИЕ,

ОБУЧЕНИЕ, УСПЕХ

ВАШИЯТ ПЪТ КЪМ СЪВЪРШЕНСТВО

НИКАНОР

качествени курсове за обучение, професионално
развитие, бизнес консултиране и коучинг
услуги на индивидуално и корпоративно ниво

Всички права запазени 2024 ©

Pin It on Pinterest

Share This