NEED – среща по проекта в София

След проведените онлайн срещи по проекта NEED-NEWS LITERACY ON BOARD, дойде времето участниците да се съберат за първи път на лична среща, която ще се проведе на 06.12.23 в София.

Екипът на „Никанор“ ООД ще има удоволствието да посрещне партньорите си от Словения- UPI – ljudska univerza Zalec, Сърбия- Biblioteka grada Beograda и Турция- HACETTEPE UNIVERSITESI в представителството на дългогодишния си партньор- „Фондация за Нашите Деца“. Ще бъде направен общ преглед на проекта и стъпките по неговото управление и изпълнение.

Основната цел на проекта NEED е ограмотяване в областта на новините и развиване на умения за преценка достоверността на информацията, чрез иновативен игрови подход.

Играта е своеобразен катализатор на мотивация, енергия и знания, затова и усилията на партньорите по време на срещата, ще бъдат насочени към една от целевите дейности по проекта, а именно- разработването на образователна настолна игра и съответната онлайн платформа за персонализирани игри и обучение в областта на новинарската грамотност и уменията за критично мислене – както за самите обучители, така и за възрастните учащи/ потребители.

В деня на срещата България отбелязва голям празник- гостите ще имат възможност да се докоснат до традициите, свързани с Никулден- ще опитат автентична и тематична кухня, ще се запознаят с историята и традициите на празника и ще се потопят в българската култура.

Нямаме търпение да посрещнем своите гости, да постигнем отлични резултати по поставените цели и да се насладим на празничната атмосфера!

Очаквайте интересни новини от срещата!

 

НЕКА ЗАПОЧНЕМ

ПОСТАВЕТЕ НАЧАЛОТО НА СВОЕТО
ОБУЧЕНИЕ

Вдъхновете се и изпратете своето запитване: ние ще Ви насочим по пътя към съвършенството!

ВДЪХНОВЕНИЕ,

ОБУЧЕНИЕ, УСПЕХ

ВАШИЯТ ПЪТ КЪМ СЪВЪРШЕНСТВО

НИКАНОР

качествени курсове за обучение, професионално
развитие, бизнес консултиране и коучинг
услуги на индивидуално и корпоративно ниво

Всички права запазени 2024 ©

Pin It on Pinterest

Share This