Трети и последен ден от Обучението за Обучители по проект NEED

Тук сме с последни новини от Обучението за Обучители по проект NEEDNews Literacy on Board!

През третия и последен ден от семинара, партньорите работиха усилено по дизайна, набора от правила и методите за измерване на знания и умения, съдържащи се в проектната игра за оценка на уменията за новинарска грамотност.

Новата игра ще бъде не само увлекателна, но и ще покрива всички необходими критерии, за да бъде използвана като метод за оценка на уменията за новинарска грамотност. В следващите месеци партньорите ще продължат работата си по прототипа и ще финализират пилотната му версия.

Партньорите работиха в страхотен синхрон, което позволи да отправят поглед и към следващите планирани дейности и резултати по проектавтора настолна образователна игра и онлайн платформа, която ще обединява качествени отворени образователни ресурси, свързани с новинарската грамотност.

Семинарът завърши с много положителни емоции и връчване на Сертификати за преминато обучение за обучители в областта на новинарската грамотност.

Благодарим на нашите домакини UPI – ljudska univerza Žalec за топлото посрещане и приятното прекарване в Жалец, Словения!

Благодарим и на останалите ни партньори Biblioteka grada Beograda и Hacettepe Üniversitesi за професионалното и коректно отношение и за мотивацията и позитивизма, с които прекарахме тези три страхотни дни!

Нямаме търпение за следващата ни среща!

Очаквайте повече информация за новата настолна игра и предстоящите дейности, скоро!

НЕКА ЗАПОЧНЕМ

ПОСТАВЕТЕ НАЧАЛОТО НА СВОЕТО
ОБУЧЕНИЕ

Вдъхновете се и изпратете своето запитване: ние ще Ви насочим по пътя към съвършенството!

ВДЪХНОВЕНИЕ,

ОБУЧЕНИЕ, УСПЕХ

ВАШИЯТ ПЪТ КЪМ СЪВЪРШЕНСТВО

НИКАНОР

качествени курсове за обучение, професионално
развитие, бизнес консултиране и коучинг
услуги на индивидуално и корпоративно ниво

Всички права запазени 2024 ©

Pin It on Pinterest

Share This