Home   Подбор на Персонал

Подбор на Персонал

Фирма „Никанор” ООД извършва дейността по набиране и подбор на персонал от 2002 г.
Нашите консултанти и специалисти са изцяло насочени към търсенето и откриването на най-подходящите кадри за Вашата фирма. Всяка позиция, за която се набира кандидат, изисква различен набор от умения и личностни характеристики. Ние разполагаме с голяма база от данни на кандидати, която предлага по – бърз и обширен метод на търсене.

След предварително отсяване на кандидатите, чрез разглеждане на техните кандидатури, кандидатите се явяват на интервю при съответния специалист, освен това полагат интервю и с психолог на фирмата, както и няколко теста в зависимост от длъжността и позицията. Методите на подбор използвани от нас са разнообразни, разнородни, включващи всичко необходимо, за да бъдат съобразени с изискванията на Възложителя към кандидата.

Нашите консултанти търсят кандидати за дългосрочен ангажимент, които не само да са подходящи за позицията, но и могат да се интегрират в компанията. Само успешно преминалите всички тези стъпки се изпращат за одобрение от нашите клиенти.

На всеки клиент „Никанор” ООД отделя специално внимание. Ние можем да Ви предложим индивидуална ценова оферта в зависимост от позицията за която търсите кадър, както и в зависимост от Вашата финансова възможност.
Поставяме крайни срокове за изпълнение на поръчката и се отнасяме с нужното внимание към всеки отделен клиент.

За повече информация сме на Ваше разположение от 09:00 до 18:00 часа в офиса на фирмата или на телефоните посочени в секция Контакти.

ONLINE ОБУЧЕНИЕ
ВХОД
-