Home   Новини   Втора партньорска среща по проект „CEL4ITM – Продължаващо онлайн обучение за иновации в областта на управлението на туризма”

Втора партньорска среща по проект „CEL4ITM – Продължаващо онлайн обучение за иновации в областта на управлението на туризма”

На 11 и 12 септември 2019 г. в Лахти, Финландия се проведе втората транснационална среща по проект „CEL4ITM – Продължаващо онлайн обучение за иновации в областта на управлението на туризма” (2018-1-ES01-KA204-050711 – Continuous e-learning for Innovation in Tourism Management). Участие взеха представители на 6-те партньорски организации – Никанор ООД (България), EVM ECOSISTEMAS VIRTUALES Y MODULARES SL (Испания), SMEBOX AB (Швеция), ASSET BASILICATA (Италия), SOLUCIONES TECHNO-PROPFESIONALES CONSULTING, SL STP (Испания) и Lahti University of Applied Sciences (Lahti UAS) (Финландия).

По време на срещата беше дискутиран напредъкът на проекта и беше планирана работата през следващия период. Обсъдена беше изготвената от Никанор ООД концепция за формат и съдържание на уроците, включени в модулната програма, насочена към хора, които искат да започнат бизнес или кариера в сферата на туризма, и за професионалисти в областта, които искат да повишат уменията си за менторинг и коучинг. Дискутиран беше и процесът на разработване на онлайн платформата, на която целевата група на проекта ще има достъп до обучителните материали за иновативен мениджмънт в сферата на туризма.

В програмата беше включена обиколка на Lahti University of Applied Sciences (Lahti UAS), по време на която партньорите се запознаха с възможностите, които обучението във ВУЗ във Финландия дава на студентите, за да могат активно да участват в академичния процес и да комбинират теоретичните знания с реална практическа работа. Беше проведена и среща с преподаватели от университета, които работят по темата за устойчивото развитие и кръговата икономика.

Съдържанието на този документ отразява единствено гледната точка на автора и той носи пълната отговорност за нея; не може да се приема, че документът отразява мнението на Европейската комисия или на друг орган на Европейския съюз. Европейската Комисия и Националната агенция не носят никаква отговорност за начина, по който се използва информацията от този документ.

70789561_498308171010025_3654949918298079232_n

Comments are closed.
ONLINE ОБУЧЕНИЕ
ВХОД
-