Home   Новини   Chat2learn: Първи бюлетин по проекта

Chat2learn: Първи бюлетин по проекта

Здравейте! Това е първият бюлетин по проекта Chat2learn. Ще представим нашите цели и очаквани резултати и преди всичко партньорите, участващи в този проект!
В следващия бюлетин ще опишем някои от най добрите практики, идентифицирани от партньорите, за да разберем как се прилагат ефективни чатботове

CHAT2LEARN е проект по Еразъм+ KA204, фокусиран върху иновативното използване на технологиите за технологично усъвършенствано обучение и чатбот технологиите в образованието за възрастни, особено в преподаването на дигитално предприемачество.
Чрез проекта партньорите се стремят да отговорят на повишените очаквания на днешните обучаващи се, особено на икономически активните хора и предприемачи, които се нуждаят от иновативни образователни практики, създаващи уникален и персонализиран учебен опит.
Проектът има за цел да създаде чатбот, способен да взаимодейства с потребителите по възможно най близкия до човешкото взаимодействие на чин, като истински учител или лектор
Нещо повече, сега с чатботовете си взаимодействаме все по
често по един естествен начин: например, когато търсим нещо в търсачката, можем да „говорим“ на мобилния телефон, което ни дава необходимата информация.

Ето и translation Newsletter n.1 FINAL

chat6bg chat5bg chat4bg chat3bg chat2bg chat1bg

Comments are closed.
ONLINE ОБУЧЕНИЕ
ВХОД
-