ПРОИЗОВДСТВО НА КУЛИНАРНИ ИЗДЕЛИЯ И НАПИТКИ

 

Учебен план

“ПРОИЗОВДСТВО НА КУЛИНАРНИ ИЗДЕЛИЯ И НАПИТКИ”

(Готвач)

КОД 8110701

Втора степен на професионална квалификация

Наименование на предметите Теория Практика Общ брой часове
А. Модул – Теория 260 260
Материалознание на хранителните продукти. 24 24
Технологично обзавеждане на заведенията за хранене. 24 24
Технология на кулинарна продукция. 90 90
Здравословни и безопасни условия на труд. 12 12
Хигиена на храненето и хранително законодателство. 12 12
Икономика и отчетност на фирмата. 36 36
Сервиране 20 20
Чужд език /английски/ 42 42
Б. Модул – Учебна практика 400 400
1. Практика за налични умения 336 336
Производствена практика 64 64
  Всичко – А + Б 260 400 660

 

 

 

НЕКА ЗАПОЧНЕМ

ПОСТАВЕТЕ НАЧАЛОТО НА СВОЕТО
ОБУЧЕНИЕ

Вдъхновете се и изпратете своето запитване: ние ще Ви насочим по пътя към съвършенството!

ВДЪХНОВЕНИЕ,

ОБУЧЕНИЕ, УСПЕХ

ВАШИЯТ ПЪТ КЪМ СЪВЪРШЕНСТВО

НИКАНОР

качествени курсове за обучение, професионално
развитие, бизнес консултиране и коучинг
услуги на индивидуално и корпоративно ниво

Всички права запазени 2024 ©

Pin It on Pinterest

Share This