Учебен план
“ПРОИЗОВДСТВО НА КУЛИНАРНИ ИЗДЕЛИЯ И НАПИТКИ”
(Готвач)
КОД 8110701
Втора степен на професионална квалификация
№ | Наименование на предметите | Теория | Практика | Общ брой часове |
А. | Модул – Теория | 260 | – | 260 |
Материалознание на хранителните продукти. | 24 | – | 24 | |
Технологично обзавеждане на заведенията за хранене. | 24 | – | 24 | |
Технология на кулинарна продукция. | 90 | – | 90 | |
Здравословни и безопасни условия на труд. | 12 | – | 12 | |
Хигиена на храненето и хранително законодателство. | 12 | – | 12 | |
Икономика и отчетност на фирмата. | 36 | – | 36 | |
Сервиране | 20 | – | 20 | |
Чужд език /английски/ | 42 | – | 42 | |
Б. | Модул – Учебна практика | – | 400 | 400 |
1. | Практика за налични умения | – | 336 | 336 |
Производствена практика | – | 64 | 64 | |
Всичко – А + Б | 260 | 400 | 660 |