Учебен план
“ПРОИЗВОДСТВО НА ХЛЯБ И ХЛЕБНИ ИЗДЕЛИЯ”
КОД 5410301
Втора степен на професионална квалификация
№ | Наименование на предметите | Теория | Практи ка | Общ брой часове |
A | I Модул Обща професионална подготовка | 79 | 103 | 182 |
Основи на пазарната икономика | 10 | 8 | 18 | |
Трудови и осигурителни отношения | 15 | 9 | 24 | |
ЗБУТ, Противопожарна охрана, Екология | 12 | 4 | 16 | |
Комуникация, делово общуване, работа в екип | 15 | 9 | 24 | |
Работа с компютър | 15 | 45 | 60 | |
6. | Английски език | 12 | 28 | 40 |
Б | II Отраслова професионална подготовка | 93 | 75 | 168 |
Икономика, организация и управление на предприятието | 16 | 8 | 24 | |
Санитарно – хигиенни изисквания и норми при производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия | 14 | 10 | 24 | |
Суровини и материали за производства на хляб, хлебни и сладкарски изделия. Технохимичен контрол | 28 | 28 | 56 | |
Техника на производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия | 23 | 23 | 46 | |
Хигиена на хранене и хранително законодателство | 12 | 6 | 18 | |
В | III Специфична професионална подготовка | 97 | 293 | 390 |
Технология на производства на хляб и хлебни изделия | 97 | 293 | 390 | |
Всичко А + Б + B | 269 | 471 | 740 |