Учебен план
“Организация на хотелиерството”
КОД 8110101
Трета степен на професионална квалификация
№ | Наименование на предметите | Теория | Практика | Общ брой часове |
А. | Обща професионална подготовка | 78 | 116 | 194 |
Здравословни и безопасни условия на труд | 12 | – | 12 | |
Чужд език | 36 | 116 | 152 | |
Информационни технологии | 30 | – | 30 | |
Б. | Отраслова професионална подготовка | 114 | – | 114 |
1. | Делово общуване /Бизнес комуникации/ | 24 | – | 24 |
Хигиена и неотложна медицинска помощ | 12 | – | 12 | |
3. | Икономика и меноджмънт на туризма | 24 | – | 24 |
4. | Счетоводство на туристическата фирма | 18 | – | 18 |
5. | Маркетинг и реклама | 18 | – | 18 |
Правна уредба в туризма | 18 | – | 18 | |
В. | Специфични за професията професионална подготовка | 188 | 464 | 652 |
Технология на туристическото обслужване | 170 | 384 | 554 | |
Организация на малкото предприятие в туризма | 18 | – | 18 | |
3. | Производствена практика | – | 80 | 80 |
Всичко А + Б + В | 380 | 580 | 960 |